You Invest,
We'll handle the rest

It just takes 5 minutes to start a global diversified investment portfolio. Whether it's just RM100 or RM1mil, growing your wealth is our commitment.

Get Started
Licensed and regulated by Securities Commission Malaysia (Licence Number eCMSL/A0357/2019)
Melabur secara bertanggungjawab tidak menjadi lebih baik daripada ini. Memperkenalkan portfolio terbaharu kami, MYTHEO Global ESG. Klik di sini untuk maklumat lanjut.
MYTHEO USD Cash Trust (MUST) adalah portfolio menyediakan jalan selamat untuk pelaburan anda dengan hasil yang kompetitif. Klik di sini maklumat lanjut.

Anda Labur,
Kami Uruskan Semuanya

Cuma mengambil 5 minit untuk memulakan pelbagai portfolio antarabangsa. Sama ada hanya RM 100 atau RM 1 juta, meluaskan pelaburan anda ialah tanggungjawab kami.

Mulakan Sekarang
Berlesen dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia
(Nombor Lesen eCMSL/A0357/2019)

Melabur Dipermudahkan

Melabur dengan Mudah
MYTHEO akan membantu anda membina kekayaan anda seperti seorang profesional melalui algoritma pelaburan yang membolehkan pelaburan anda dipelbagaikan ke peringkat global denganpengimbangan semula portfoliopelaburan secara automasi.
Melabur dengan Risiko Rendah
Enjin pelaburan MYTHEO sentiasa memantau perkembangan pasaran dan faktor-faktor ekonomi, berita semasa serta komen-komen di media sosial yang boleh dipercayai. Ia bertujuan mengoptimumkan pulangan risiko dan secara automatik mengimbangi semula portfolio anda berdasarkan risiko dan profil pelaburan anda.
Melabur dengan Kos Minimum
Anda hanya perlu membayar yuran pengurusan serendah 0.5% ke 1% setahun berdasarkan nilai pelaburan anda dengan jaminan tiada caj tersembunyi.
Melabur dalam Pasaran Global
Anda berpeluangan melabur dalam pasaran global merentasi kelas aset, geografi dan mata wang melalui kepakaran algoritma pelaburan dan keupayaan kecerdasan buatan (AI) kami.
Tentukan Pelaburan Anda
MYTHEO sedia memenuhi segala keperluan anda sama ada anda mahu mengembangkan modal, menjana pendapatan atau mengatasi kesan inflasi. Anda juga boleh memilih untuk menyusun portfolio anda bagi menepati kehendak anda dengan mudah.

Keunikan MYTHEO

Megutamakan
Keperibadian

Kami memahami bahawa setiap orang mempunyai objektif pelaburan yang berbeza selaras dengan waktu berbeza dalam perjalanan hidup seseorang. Dengan algoritma hak milik profil, MYTHEO akan membina portfolio yang direka khas untuk anda. Hanya menjawab 5 soalan dan MYTHEO akan melakukan kerja seterusnya.

Didorong oleh AI

MYTHEO menentukan pelaburan yang rasional dengan strategi yang dikuasakan dan dijalankan oleh algoritma proprietari. Ini bermakna TIADA keputusan emosi dibuat selalunya boleh membawa keputusan pelaburan yang tidak rasional dan mengecewakan. Algoritma kami sentiasa disemak dan dipantau oleh jawatankuasa pelaburan untuk memastikan dapat berdaya tahan dan boleh dipercayai.

Dipercayai

Sebagai warisan berterusan, kami bekerjasama dengan THEO Jepun. Kami bersama-sama mempunyai lebih 160, 000 pelabur yang percaya akan kami dengan lebih USD 1.5 bilion dana untuk diuruskan. Kami diketuai oleh pasukan pakar yang berlatar belakang pengurusan dana seperti BlackRock dan Nomura dengan kehebatan teknologi Silverlake.

Dijamin

Kami dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia sebagai penyedia perkhidmatan pengurusan pelaburan digital. Selain itu dana pelanggan dipegang oleh pemegang amanah bebas yang juga berlesenkan SC.

Panduan Bermula

Mulakan perjalanan pelaburan anda dengan tiga langkah mudah:

Jawab 5 Soalan Mudah

MYTHEO hanya memerlukan maklumat asas seperti toleransi risiko dan horizon pelaburan bagi membolehkan kami mengesyorkan portfolio pelaburan yang direka khas untuk anda. Berdasarkan matlamat dan tahap toleransi terhadap risiko pelaburan oleh pelabur, MYTHEO mampu membantu pelabur membina portfolio pelaburan yang optimum, berpandukan data dan analisa secara digital.

Mula Melabur

Sebaik sahaja anda memasukkan modal permulaan ke dalam akaun anda, MYTHEO akan terus melabur pada keesokan hari bekerja berikutnya dalam pelbagai ETF yang membolehkan pelabur mendapat pendedahan daripada rantau geografi global.

Tempoh Bertenang

Biarkan MYTHEO menguruskan portfolio pelaburan bagi menjana pulangan untuk anda dengan mengoptimumkan dan mengimbangi semula portfolio anda secara automatik melalui algoritma proprietari yang direka dengan teknologi kewangan canggih dan strategi pelaburan yang mantap.

MYTHEO Direka Mudah untuk Anda

Top 20 Malaysian Fintechs in 2020 - It is the only homegrown company that secured a license to operate a robo-advisor which offers an affordable and user-friendly option for the masses to invest in capital markets through ETFs.
- Fintech News Malaysia
Robo-advisor takes distinct approach - The platform’s algorithm is based on functional portfolios that have been segregated into income, growth and inflation-hedged asset classes.
- The Edge Markets
MYTHEO’s strategy of wide diversification across various asset classes and even countries mean short-term blips rarely affects long-term investors.
- RinggitPlus
MYTHEO is currently the only robo-advisor that allows investors to manually change the weightage of their allocations to the growth, income and inflation hedge segments of their portfolios.
- The Edge Markets

Anugerah-anugerah Kami

MSC Malaysia APICTA 2019 Awards
- Fintech Robo-Advisor
SITEC Malaysia TOP EC Awards 2019
- Artificial Intelligence

Kembangkan kekayaan anda dengan cara yang mudah, bijak dan berpatutan dengan MYTHEO!

Mulakan Sekarang
Kami dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia sebagai penyedia perkhidmatan pengurusan pelaburan digital.

MELABURLAH SEKARANG

dan mulakan perjalanan pelaburan digital anda bersama MYTHEO!

MUAT TURUN APLIKASI